Home » Ons aanbod » Scooters » op Foto Safari voor 3 uur

op Foto Safari voor 3 uur

€ 34,95

3 uur touren

(3 klantbeoordelingen)

Ga de strijd met elkaar aan in onze Foto-Safari! Verzamel zo veel mogelijk punten door onderweg foto’s te maken. Verdien power-ups onderweg om je team te helpen of andere teams te dwarsbomen. En dat allemaal op een Vespa!

LET OP!

 • Deze prijzen zijn exclusief borg à € 300,- per Vespa scooter. Deze dient bij voorkeur per pin voldaan te worden bij de startlocatie op de dag van het Avontuur. Wij accepteren geen creditcard! (Maximum borgtarief €1.800). De borg wordt binnen 48 uur terug overgemaakt op je rekening, mits alles in orde. 
 • Als bestuurder dien je in bezit te zijn van een geldig rijbewijs AM. Vergeet je rijbewijs op de dag van reservering niet mee te nemen! Er wordt een kopie gemaakt van het rijbewijs.
 • Je dient een half uur voor aanvang van uw Avontuur op de startlocatie aanwezig te zijn. In dit half uur betaal je de borg, onderteken je het huurcontract, laat je jouw rijbewijs zien en krijg je uitleg over de Vespa scooter en de navigatie.
Datum en ophaaltijd
Hoeveelheid
 • Extra opties

  Beschrijving

  Volwassene achterop

  (18+)

  Kind achterop

  Tot 18 jaar 

  Kinderzitje

  Dit kinderzitje is een veilige manier om uw kind op Avontuur mee te nemen een van onze Vespa's. Het zitje is TUV goedgekeurd. Voor kinderen van 3 t/m 8 jaar is een kinderzitje verplicht.

  Windscherm

  Lekker uit de wind en geen last van insecten. Alleen i.c.m. met onze Vespa's

  Welke route gaat u rijden?
  *Algemene voorwaardes

  Ja ik heb de belangrijke informatie gelezen en ga akkoord met deze voorwaardes

 • Inclusief brandstof (volle tank)
 • Inclusief WA-verzekering
 • inclusief helm en haarnetje
 • Inclusief navigatiesysteem
 • Inclusief ART-4 kettingslot
 • Inclusief Goed-Weer-Garantie
Extra informatie

Extra informatie

Brandstof

Benzine

Merk

Vespa

Verzekering

WA-verzekering

Beoordelingen (3)

3 beoordelingen voor op Foto Safari voor 3 uur

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Goed-Weer-Garantie
Wanneer de weersomstandigheden te ongunstig zijn (dit mag u zelf bepalen) om de route te ondernemen, of om andere redenen, kan er via een e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 24 uur voorgaand aan de reservering.

U ontvangt dan een voucher ter waarde van uw reseveringsbedrag. Deze voucher is vanaf de datum van de oorspronkelijke reservering 12 maanden geldig.
Belangrijke informatie voor het reserveren
Deze prijzen zijn exclusief borg à € 300,- per Vespa scooter. Deze dient bij voorkeur per pin voldaan te worden bij de startlocatie op de dag van het Avontuur. Wij accepteren geen creditcard! (Maximum borgtarief €1.800). De borg wordt binnen 48 uur terug overgemaakt op uw rekening, mits alles in orde.

Als bestuurder dient u in bezit te zijn van een geldig rijbewijs AM. Vergeet uw rijbewijs op de dag van reservering niet mee te nemen! Er wordt een kopie gemaakt van het rijbewijs.

U dient een half uur voor aanvang van uw Avontuur op de startlocatie aanwezig te zijn. In dit half uur betaalt u de borg, ondertekent u het huurcontract, laat uw rijbewijs zien en krijgt u uitleg over de Vespa scooter en de navigatie.