GROEPSAVONTUREN EN TEAMBUILDING

Heb je een teamuitje of teambuilding op de planning staan, maar weet je niet wat je moet doen? Kom op Avontuur! Ga samen met jou team touren op onze Vespa’s en geniet van de prachtige omgeving.

Dit is hoe een Avontuur er uit zou kunnen zien:

13:00: Jullie verzamelen bij ons of een horecagelegenheid in de omgeving.
13:30: Wij leggen alles uit over de Vespa’s en jullie Avontuur.
14:00: Het Avontuur kan beginnen!
15:30: Snelle stop onderweg voor een hapje of drankje.
18:00: Het Avontuur is afgelopen en jullie komen weer terug bij de startlocatie.

18:30: Jullie genieten van een heerlijk diner en kletsen gezellig na over het onvergetelijke Avontuur!

Klinkt best leuk toch? Mocht je nou iets heel anders in je hoofd hebben, geen probleem! Bij Verhuur Avontuur zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op, dan zorgen wij er samen voor dat jullie het perfecte bedrijfsuitje hebben!

Jullie Avontuur nog spannender maken?

Probeer onze Foto-Safari! De teams strijden tegen elkaar tijdens het Avontuur! Welk team weet als eerste de bingokaart vol te krijgen?

Jullie vertrekken in teams en kunnen kiezen om een route te volgen op zelf op Avontuur te gaan. Elk team krijgt een bingokaart mee die zo snel mogelijk gevuld moet worden. Het team wat als eerste de bingokaart vol heeft wint! Maar let op, er zijn onderweg powerups te verdienen die jouw team kunnen helpen of andere teams kunnen dwarsbomen!

Zonder zorgen touren op een echte Vespa

Wij zorgen ervoor dat uw Avontuur zo comfortabel mogelijk is. U Krijgt bij aankomst een uitgebreide uitleg over de Vespa. De scooter is voorzien van opladers, pennen en regenponcho’s. Onderweg heeft u een navigatie bij die ervoor zorgt dat u zeker niet verdwaald! Heeft u last van de wind? Boek een windscherm erbij. Wil u een kind achterop nemen? Wij hebben kinderzitjes. Komt het met bakken uit de lucht?

Goed weer garantie

Wanneer de weersomstandigheden te ongunstig zijn (dit mag u zelf bepalen) om de route te ondernemen, of om andere redenen, kan er via een e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 24 uur voorgaand aan de reservering.

Routes op maat

We bieden een selectie van 11 prachtige routes door het Brabantse Landschap aan, maar zit jullie perfecte route er niet tussen? Geen zorgen, wij verzorgen een route die voor jullie op maat is gemaakt. Ideaal als je bijvoorbeeld vanaf een andere locatie wil vertrekken! Wil je helemaal geen route rijden? Dat kan natuurlijk ook, ga op een echt Avontuur een ontdek zelf de leukste hotspots!

Reviews

Tarieven

Dit zijn onze standaardtarieven. Wil je een Avontuur op maat, bijvoorbeeld een andere vertreklocatie, of een andere duur van uw Avontuur? 
Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden en tarieven! 

23,75 2 uur touren
WA-verzekering
Brandstof
ART-4 kettingslot
Navigatiesysteem
Goed-Weer-Garantie
Helmen + Haarnetjes
Populair
47,50 8 uur touren
WA-verzekering
Brandstof
ART-4 kettingslot
Navigatiesysteem
Goed-Weer-Garantie
Helmen + Haarnetjes
31,50 4 uur touren
WA-verzekering
Brandstof
ART-4 kettingslot
Navigatiesysteem
Goed-Weer-Garantie
Helmen + Haarnetjes

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.